Cirka grader til tilberedning af kød:

Very rare, 48 grader (oksekød siger stadig Muhhhhh)
Rare, 54 grader (god til steaks og møre udskæringer)
Medium-rare, 57 (god til kraftige udskæringer)
Medium, 59 grader
Gennemstegt, 65 grader

Som udgangspunkt tilbereder jeg altid kalve og oksekød til 54 grader. Så er der masser af tid til at give en god bruning bagefter.

Emne Grader Tid Kommentar
Flæskesteg 65 6-7 timer
MAX varme i ovn ca. 20-30 min
(IKKE GRILL)
Når stegen er færdig i sous vide, skylles den grundigt under koldt vand, så alt "klister" forsvinder. Så tøres stegen rigtig godt, saltes og sættes i ovn på MAX varme. IKKE grill. Over midten i ovn. Hold øje efter ca 15 minutter. Husk at lade stegen hvile 15-20 minutter efter.
Culotte 56 7 timer
Højreb u.ben
56 6 timer
Kalve culotte 54 6 timer
Kalvetyndsteg 54 6 timer
Roastbeef 56 7 - 8 timer
Flanksteak 56 8 timer
Steak (min. 4 cm tykke) 54 1,5 time
Spidsbryst 56 14 timer
Kalkun bryst
60 2 timer
Oksemørbrad 56 2 - 3  timer
Hamburgerryg
65 4-6 timer
Svinemørbrad
58 3 timer
Medister
70 3 timer